Äntligen har Mona Sahlin avgått!

Äntligen har Mona Sahlin avgått. Hoppas för allt i världen att det är för gott den här gången. Nu kanske inte Moderaterna är så mycket bättre men det var otroligt glädjande att jag slapp äta upp min hatt som jag lovat göra om hon skulle blivit statsminister.  Ändå hade Mona Sahlin som statsminister varit en större misär att behöva äta sin gamla äckliga hatt.

Hade kunnat haft lite överseende med hennes förbrytelser om det inte var det att ”det är ballt att betala skatt” och om hon hade tillhört den samhällskategori hon säger sig värna om: de utsatta. Då hade det varit möjligt förstå varför vissa har svårt att betala för sig. Socialdemokraterna har i Sverige skapat ett system där många tvingas antingen snylta, skattefuska eller stjäla från andra för att överleva. Mona tillhör samtliga av dessa tre kategorier: Snyltare, skattefuskare och tjuvar. Trots att hon tjänar kollosalt mycket mer pengar än de flesta av oss. Bland mycket annat gick ju hennes företag gick omkull samtidigt som hon tog ut ungefär en miljon kronor i lön…

 ”Av alla efter förmåga till alla efter behov” då kan man fråga sig: Hur mycket pengar behöver Mona Sahlin? Ja ska hon slarva med sin och andras ekonomi som hon gör så kan nog hålet i kistan vara lika bottenlöst som de svenska statsfinanserna. Man kanske hellre ska prata om skulder här. För ”den som är satt i skuld är icke fri” som Göran Persson sade.  Är det verkligen lämpligt av Mona Sahlin att citera proletariatets diktaturs störste föregångare Karl Marx? Likt de flesta kommunister lever de icke som de lär så var Karl Marx likt Mona Sahlin en skenhelig överklasskapitalist.

Sedan bör man inte glömma nedtystningen av massmordet på de cirka 952 människor som dog i Estonia katastrofen. Men för att citera Mona själv ”jag är ingen oärlig person”.

Om jag inte minns fel sade Ingvar Carlsson något i stil med: Man ska alltid se till att bli efterträdd av någon som är sämre än en själv.

Lyssnar på: The Exploited Law for the rich

Advertisements
This entry was posted in Humour/Sarcasm, Politics and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s