Mona sahlin har gjort det igen!

Mona Sahlin har gjort det igen.
I en intervju för några dagar sedan fick Mona Sahlin frågan om vilket yrke hon skulle kunna tänka sig att arbeta inom efter sin tid i riksdagen. På den frågan svarade hon att hon inte skulle kunna tänka sig något vanligt jobb. Fy fan vilket förakt för vanliga medborgare, hennes gamla väljare.

Här skulle Sahlin ha kunnat plockat lite poäng och låtsats vara lite folklig och arbetarklass. Men nej! Att det skulle vara ”ballt att betala skatt” gäller inte för henne själv utan bara de löneslavar som hon föraktar. De som är dumma nog att rösta på samma politiker gång på och förvänta sig olika resultat. Med en fallskärm från riksdagen på 170 000 kronor i månaden under ett år och därefter en statlig pension på 50 000 kronor i månaden under kommande tio åren från 55 till 65 års ålder kan man förstå att hon inte vill ha ett ”vanligt jobb”. Det är ju djävligt lätt att stå och häva ur sig hur ballt det är att betala skatt när man själv är skattefinansierad. Antar att Sahlin hellre skulle vilja fortsätta glida fram på sin räkmacka och slå rekord i obetalda p-böter medan vanligt folk och riktiga arbetare får betala hennes uppehälle.

Men jag har ett förslag: att alla Sveriges medborgare och företag får ansöka om att ha Mona Sahlin i fas3 arbete (låt oss kalla det praktik i verkligheten) i en vecka i taget. Där hon till exempel skulle få pröva på att vara personlig assistens, gatsopare, målare eller svetsare och låta henne lära sig göra rätt för sig.

Advertisements
This entry was posted in Politics and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s